Ankara çocuklar için heyecan dolu bir etkinliğe sahne olacak. Ankara’nın en popüler etkinliklerinden biri olan “Örümcek Adam” gösterisi, Ağustos ayında çocuklarla buluşmaya hazırlanıyor. Çocuklar ve aileleri, Peter Parker’ın çift kimlikli hayatını ve Örümcek Adam’ın suçla savaşan kahramanlıklarını izleme fırsatını sunuluyor.

3 Ağustos 2024 tarihinde, Göksu Parkı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek olan Örümcek Adam gösterisi, Ankara’da yaşayan çocuklar ve aileler için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak. Etkinlik saat 19.30’da başlayacak

ÖRÜMCEK ADAM KİMDİR?

Peter Parker, sıradan bir genç olarak hayatını sürdüren, ancak Örümcek Adam kostümünü giydiğinde New York City’nin suçla savaşan kahramanı haline gelen bir karakterdir. Duvarlara tırmanma, inanılmaz güç ve hız, üstün refleksler ve örümcek hisleri gibi olağanüstü yeteneklere sahip olan Örümcek Adam, çocukların hayranlıkla izlediği bir süper kahramandır.

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

GÖSTERİDE NELER OLACAK?

Göksu Parkı Açıkhava Tiyatrosu’nda düzenlenecek bu özel etkinlikte, çocuklar ve aileleri Örümcek Adam’ın maceralarını canlı olarak izleyebilecekler. Peter Parker’ın çift kimlikli yaşamını ve suçla savaşan kahramanlığını konu alan gösteride, duvarlara tırmanma sahneleri, akrobatik hareketler ve heyecan dolu aksiyon sahneleri yer alacak.

Muhabir: Onur Dedeoğlu