Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 2024-2025 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu.

SURDAKİ CİNAYETLER HAKKINDA AÇIKLAMA

Başkan Erdoğan, "Gençlerimizin sosyal medyanın ve dijital mecraların, her türlü melanetin bulunduğu karanlık dehlizlerinde yitip gitmelerine seyirci kalamayız. Teröre, uyuşturucuya, alkol bağımlığına, sapkın akımlara, suç çetelerine kaybettiğimiz her gencin vebali hepimizin üzerindedir." diye konuştu.

"TEKNOFEST ADANA'DAKİ MANZARA UMUTLARIMIZI DAHA DA ARTIRDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk üniversitelerine yakışan bilimsel yayınlarda ülkemizin ilk 10 arasına girmesini sağlamaktır. TEKNOFEST Adana'daki manzara umutlarımızı daha da artırdı" dedi.
Erdoğan, "Gazze soykırımı, Siyonist lobinin dünyanın en prestijli üniversitelerini de tahakkümü altına aldığını bir kez daha göstermiştir. Gazze soykırımında Batılı yönetimler İsrail'i korumak uğruna, özellikle itibarlarını kaybettikleri çok kötü bir sınav vermiştir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eğitim, milli şuurla desteklendiği oranda başarılı olacaktır. Tarihini bilen, öz güvenli nesiller yetiştirdiğimiz ölçüde yarınlarımıza güvenle bakabiliriz" dedi.

Gazze’de katliamın yıl dönümünde can kaybı 42 bine yaklaştı! Gazze’de katliamın yıl dönümünde can kaybı 42 bine yaklaştı!

Kaynak: Anadolu Ajansı