Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir? Candan Baysan vefat etti! Candan Baysan kimdir?

Ünlü oyuncu Demet Evgar, 2022 yılında Levent Babataş ile evlenmişti. Bunun üzerine sosyal medyada herkes Levent Babataş kimdir sorusunu sormaya başladı. Başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar’ın eşinin kim olduğunu sizler için araştırdık.

LEVENT BABATAŞ KİMDİR?

Levent Babataş, ailesi Erzincanlı olup İstanbul’da doğmuştur. Lise eğitimini İstek Semiha Şakir Lisesi'nde aldı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünden mezun olarak lisans eğitimini tamamladı.
2016 yılında, oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Demet Evgar ile sevgili oldu. İkili, birlikte altı yıl geçirdikten sonra 2022 yılında evlendi. 18 Ağustos 2022 tarihinde ilk çocukları Mavi dünyaya geldi. Levent Babataş’ın önceki evliliğinden bir çocuğu daha bulunuyor.

LEVENT BABATAŞ KAÇ YAŞINDA?

Başarılarla ve ödüllerle dolu kariyerinin yanında Birleşmiş Milletler Türkiye İyi Niyet Elçiliği de yapan Demet Evgar’ın eşi Levent Babataş, 1981 yılında İstanbul’da Erzincanlı bir ailenin çocuğu olarak doğdu. 1980 yılında doğan Levent Babataş 2024 itibariyle 44 yaşındadır.

LEVENT BABATAŞ NE İŞ YAPIYOR?

Demet Evgar’la olan evliliğinin ardından tüm Türkiye’nin tanımaya başladığı Levent Babataş, gıda sektöründe faaliyet gösteren bir şirkette çalışıyor.

Muhabir: Haber Bülteni