Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki Hacıkaplanlar Mahallesi'nde yaşanan üzücü bir olay, apartman sakinlerini derin bir endişeye sevk etti. Apartmanda kötü koku duyan bina sakinleri, 3 gün boyunca gözlerini göremedikleri komşularını, kullanılmayan asansör boşluğunda ölü olarak buldular. Polis ekipleri, şüpheli ölümle ilgili geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Bursa’da dere içinde sır ölüm Bursa’da dere içinde sır ölüm

Pamukkale ilçesindeki Hacıkaplanlar Mahallesi'nde bir apartmanda yaşayan bina sakinleri, son birkaç gündür artan kötü kokuyla birlikte endişelenmeye başladı. Kokunun kaynağını araştıran vatandaşlar, kullanılmayan asansör boşluğunda bir kişiyi hareketsiz halde buldu. Hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi ve bölgeye sevk edildiler.

Yapılan incelemeler sonucunda, asansör boşluğundaki kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Cesedin, apartmanda yaşayan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Barış Yılmaz'a (43) ait olduğu belirlendi. Yılmaz'ın cansız bedeni, asansör boşluğunda bulunan suyun tahliyesiyle çıkartıldı ve otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Apartman sakini İbrahim Kahveri, kötü koku nedeniyle 3 gündür endişe yaşadıklarını ve asansör boşluğuna baktıklarında cesedi bulduklarını ifade etti.

Şüpheli ölümle ilgili olarak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin de katılımıyla geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Ölüm sebebinin otopsi sonrasında netlik kazanacağı belirtilirken, olayla ilgili detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: İHA