Asayiş

Denizli'de Arazi Anlaşmazlığı Kanlı Sona Uğradı: Bir Kardeş Hayatını Kaybetti

Denizli’nin Çal ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşanan bıçaklı saldırıda, iki kardeşten biri hayatını kaybetti. Saldırgan baba ve oğlu gözaltına alındı.

Abone Ol

Denizli’nin Çal ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan bıçaklı saldırıda, iki kardeşten biri hayatını kaybetti. Olay, İsabey Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hasan Şaybak ve Mehmet Şaybak kardeşler, arazi üzerindeki anlaşmazlık yüzünden husumetli oldukları iddia edilen Hasan G. ve oğlu Mustafa G. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucunda, Şaybak kardeşler çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak, onları Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, durumları ağır olan kardeşlerden Mehmet Şaybak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından Hasan G. ve oğlu Mustafa G., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mehmet Şaybak’ın cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı bildirildi.