Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 mağlup olan Fenerbahçe, zirve yarışında önemli bir yara aldı. Bu mağlubiyetin ardından teknik direktör Jose Mourinho'nun rotasyona gitmesi bekleniyor. Özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak kritik Union SG maçı öncesinde, Portekizli hocanın kadroda en az 5 değişiklik yapacağı belirtiliyor.

İrfan Can Eğribayat İlk 11'e Hazırlanıyor

Fanatik'te yer alan haberlere göre uzun süredir yedek bekleyen İrfan Can Eğribayat, bu maçta kalede görev alma şansını oldukça artırmış durumda. Derbi performansının ardından, kalede Mourinho'nun bir değişikliğe gitmesi ve İrfan Can'a şans vermesi bekleniyor.

Amrabat ve Yandaş Orta Sahada

Orta saha rotasyonunda ise Sofyan Amrabat'ın formayı giymesi beklenirken, Mert Hakan Yandaş'ın da Union SG karşısında sahada olacağı gelen bilgiler arasında. İki futbolcunun da antrenmanlarda gösterdiği performansla Mourinho'nun gözüne girdiği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda Fenerbahçe'den ilk ara transfer hamlesi! 20 milyon Euroluk orta saha kadroda

Cengiz Ünder İlk 11'e Göz Kırpıyor

Galatasaray derbisinde oyuna sonradan dahil olan Cengiz Ünder’in, bu kez ilk 11’de başlayacağı tahmin ediliyor. Mourinho'nun hücum hattında daha dinamik bir kadro ile sahaya çıkmayı planladığı ve bu bağlamda Cengiz'in de önemli bir rol üstleneceği belirtiliyor.

Forvette Cenk Tosun

Forvet hattında ise değişim kaçınılmaz görünüyor. Jose Mourinho’nun bu karşılaşmada Cenk Tosun’a forma vereceği konuşuluyor. Derbide istediği sonuçları alamayan hücum hattında, Cenk'in etkili bir performans sergilemesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin 26 Eylül Perşembe günü saat 19:45’te oynayacağı Union SG karşılaşmasında sahaya nasıl bir 11 ile çıkacağı merak konusu.

Muhabir: Haber Bülteni