DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 17 Eylül 2024 Salı günü saat 14.00'te Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı ziyaret edecek. Ziyaret, siyasi arenada önemli bir adım olarak değerlendiriliyor ve iki liderin basın açıklaması yapması bekleniyor.

Ali Babacan, geçtiğimiz hafta katıldığı bir televizyon programında, Gelecek Partisi ile birleşme için görüşmelerin sürdüğünü ve bu sürecin ötesinde farklı partilerden milletvekillerini de dahil ederek yeni bir grup oluşturma olasılığını değerlendirdiklerini belirtmişti. Babacan, merkez sağ arayışındaki insanlarla da irtibat halinde olduklarını ve “Birlik ve beraberlik zamanı. Gelin, daha büyük bir birliktelikle bu ülkenin sorunlarını çözmek için hep beraber gayret edelim” şeklinde bir çağrı yapmıştı.

Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı" Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı"

Bu ziyaret, DEVA Partisi’nin siyasi stratejileri ve merkez sağdaki diğer partilerle kuracağı işbirlikleri açısından önemli bir adım olarak görülüyor. Babacan ve Erbakan'ın yapacağı görüşme ve basın toplantısı, Türk siyasi sahnesinde yeni gelişmelere yol açabilir.

Muhabir: Haber Bülteni