Gündem

Devlet Bahçeli’den Sinan Ateş davası hakkında açıklama: MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sinan Ateş davasına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli, “Az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın, MHP’ye organize pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocaklarını ne MHP’yi çiğnetmem”dedi.

Abone Ol

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin Grup Toplantı’nda açıklamalarda bulundu. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş davasına ilişkin de konuşan Bahçeli, Sinan Ateş cinayetiyle Pensilvanya üzerinden MHP ve Ülkü Ocakları’na operasyon çekildiğini belirtti.

“MHP’YE ORGANİZE PENSİLVANYA OPERASYONU ÇEKENLERE NE ÜLKÜ OCAKLARINI NE MHP’Yİ ÇİĞNETMEM”

Bahçeli’nin açıklamaları şöyle;

“Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. MHP, Ankara 32’nci Ağır ceza mahkemesinde görülen malum davayı dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur, aslında buna değecek hiç kimse yoktur. Az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın, MHP’ye organize pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocaklarını ne MHP’yi çiğnetmem”