Dilan Çıtak, İbrahim Tatlıses'in yıllarca kabul etmediği kızı, son zamanlarda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Babasıyla yaşadığı sorunları sık sık gündeme getiren Çıtak, son paylaşımında imalı sözler kullanarak kafaları karıştırdı.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMIYLA GÜNDEM OLDU

İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak, son paylaşımıyla yine gündeme oturdu. Zaman zaman babasıyla yaşadığı sorunlarla magazin gündeminde yer alan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı" ifadelerini kullandı.

Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir? Tarık Taşar vefat etti! Tarık Taşar kimdir?

Dilan Çıtak, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım."

DİLAN ÇITAK KİMDİR?

Dilan Çıtak, 2 Aralık 1989 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Işıl Çıtak ve babası İbrahim Tatlıses'in imam nikahlı olduğu kısa bir ilişkiden dünyaya geldi. Babası uzun süre Dilan Çıtak'ı kabul etmedi. Bu olaydan sonra annesi Cem Çıtak ile evlendiği için Dilan, üvey babasının soyadını aldı.

Müziğe olan ilgisini genç yaşlarda fark eden Çıtak, Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde yüzde 50 burs oranıyla müzik eğitimi aldı. Burada keman, piyano ve şan dersleri alarak kendini geliştirdi. İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda eğitimini tamamladıktan sonra 2011 yılında müzik ve dil eğitimini geliştirmek adına Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Berklee College of Music öğrencileriyle birlikte konserler verdi.

KARİYERİ VE MÜZİK ÇALIŞMALARI

Dilan Çıtak, çeşitli caz orkestralarında solistlik yaptı ve İskender Paydaş'a ait zamansız şarkılar grubunda vokalistlik görevinde bulundu. Günümüzde piyano ve keman üzerine müzik eğitimi vermektedir. Kendi gibi şarkıcı olan Levent Dörter ile 11 Ekim 2022 tarihinde evlendi.

DİLAN ÇITAK ŞARKILARI

• Kal Benim İçin (Babamdan Kalma Albümü)
• Kasko
• Çık Dışarı
• Dom Dom Kurşunu (Babamdan Kalma Albümü)
• Haydi Söyle (Babamdan Kalma Albümü)
• Bir Kulunu Çok Sevdim (Babamdan Kalma Albümü)
• Maalesef (Babamdan Kalma Albümü)

DİLAN ÇITAK’IN AÇIKLAMALARI VE İDDİALARI

Dilan Çıtak'ın, babası İbrahim Tatlıses ile olan ilişkisi yıllar içinde inişli çıkışlı bir seyir izledi. Tatlıses'in, sosyal medya hesabından Dilan Çıtak'ı takipten çıkardığı ve kızıyla birlikte olduğu fotoğrafları sildiği iddiaları da gündeme geldi. Bu olayların ardından Dilan Çıtak'ın sosyal medyada yaptığı paylaşım, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Dilan Çıtak'ın açıklamaları ve yaşadığı olaylar, magazin dünyasında büyük ilgi uyandırırken, şarkıcı bu süreçte yaşadığı zorlukları ve psikolojik baskıları kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyor.

Muhabir: Haber Bülteni