TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İlk 4 maddeyle ilgili bir tartışma söz konusu değildir” TBMM Başkanı Kurtulmuş: “İlk 4 maddeyle ilgili bir tartışma söz konusu değildir”

Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında sağlık sorunları yaşaması, tahliye ihtimalini gündeme getirdi. Polat, Adli Tıp Kurumu'nda yaklaşık 1,5 saat süren detaylı bir sağlık kontrolünden geçti. Bu kontrolün ardından cezaevi koşullarının Polat'ın sağlık durumu üzerinde olumsuz bir etkisi olup olmadığı değerlendirildi. Sağlık sorunlarının ciddiyeti, cezaevi koşullarının uygunluğu ile ilgili detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.

ARTO'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Kanal D'de yayınlanan 'Söylemezsem' Olmaz programının ünlü yorumcusu Arto, Dilan Polat'ın durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Arto’nun ”Ev hapsi olabilir artık kaçma riski çok az” ifadelerini kısa sürede geniş kitlelere ulaştı.

RAPOR BİR AY İÇİNDE HAZIRLANACAK

Dilan Polat'ın cezaevi koşullarında kalmasının sağlık durumu açısından tehlike oluşturup oluşturmadığına dair detaylı raporun, yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Muhabir: Haber Bülteni