Dilara Koçak'ın kim olduğu merak ediliyor. Kullanıcılar, Dilara Koçak'ın, yaşından kilosuna kadar tüm özelliklerini araştırıyor. Bunun yanı sıra, Koçak'ın yaptığı işler ve sahibi olduğu markaların olup olmadığı da merak konusu. Peki, Dilara Koçak kimdir, ne iş yapar, nasıl bir kariyeri vardır? İşte tüm detaylar...

Dilara Koçak Kimdir Nerelidir?

Dilara Koçak, beslenme ve diyetetik alanında uzmanlaşmış bir profesyoneldir. Hacettepe Üniversitesi'nden "Beslenme ve Diyetetik" bölümünden mezun olan Koçak, aynı üniversitede yüksek lisans yaparak uzmanlık unvanını almıştır. Kariyerine Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli hastanelerde çalışarak başlamış ve bu süreçte önemli tecrübeler kazanmıştır.

Türkiye'ye döndüğünde, Mezura Kliniği'ni kurarak bireysel beslenme danışmanlığı ve diyet tedavisi hizmetleri sunmaya başlamıştır. Ayrıca, Türkiye'de Corporate Wellness uygulamalarının öncülerindendir.

Dilara Koçak Neler Yapmıştır?

Dilara Koçak'ın 2005 yılında başlattığı "İyi Yaşam Günlüğü" çalışması, sağlıklı yaşam ve beslenme konularında klasikleşmiş bir kaynak haline gelmiştir. Koçak'ın kaleme aldığı diğer önemli eserler arasında "Dilara Koçak ile İyi Yaşam" (2007), "Afiyetle Diyet Kitapları" (2009) ve "Afiyetle Diyet Tarifleri" (2015) bulunmaktadır. Milliyet gazetesi, CEO Life, Hello, Women’s Health dergileri ve vogue.com.tr, uplifers.com gibi platformlarda düzenli olarak beslenme ve sağlıklı yaşam konularında yazılar yazmaktadır.

Dilara Koçak İnstagram

Dilara Koçak, medya dünyasında da aktif olarak yer almaktadır. CNN Türk, Kanal D, TRT ve HaberTürk gibi önemli televizyon kanallarında beslenme ve sağlıklı yaşam konularında hazırlayıp sunduğu programlarla izleyicilerle buluşmaktadır. Dijital iletişim kanallarında güçlü bir takipçi kitlesine sahip olan Koçak, 23 yıllık mesleki deneyimlerini mobil uygulaması aracılığıyla takipçileriyle paylaşmaktadır.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yaruki’si Şahin Irmak kimdir?

Akademik Kariyerini Geliştirmeye Devam Ediyor

Beslenme ve diyetetik alanında gençlere yönelik olarak Meslek Etiği ve İletişim dersleri veren Koçak, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümünde eğitimine devam etmektedir. Uzmanlığı ve geniş tecrübeleriyle beslenme, sağlık, gurme lezzetler, seyahat, güzellik, bakım ve egzersiz konularında bilgi ve ilham vermektedir. Sosyal medyada da aktif olarak içerik üreten Koçak, geniş bir takipçi kitlesine sahiptir.

Dilara Koçak Muayene Ücreti

Dilara Koçak'ın muayene ücretinin ne kadar olduğu tam olarak bilinmemektedir. Bunu için kendisinin ve kliniğinin web sayfasından ve diğer iletişim kanallarından bilgi alabilirsiniz.

Muhabir: Haber Bülteni