Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Diyarbakır'da büyük bir yönetim değişikliği yaşandı. Resmi Gazete'de yer alan kararnameye göre, Diyarbakır'da 7 ilçe kaymakamı ve 2 vali yardımcısının görev yeri değiştirildi. Ayrıca Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, İstanbul Bayrampaşa ilçe kaymakamı olarak atanırken, yeni atamalar ve görev değişiklikleri yapıldı.

Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu

Değişikliklerle Kayapınar, Ergani, Bismil, Yenişehir, Çınar, Çermik ve Hani ilçelerinin kaymakamları yenilendi. Yenişehir Kaymakamlığına Yunus Ataman getirilirken, Kayapınar Kaymakamlığına Ömer Bilgin atandı. Bismil Kaymakamlığına Recep Asar, Ergani Kaymakamlığına Kadir Ulusoy, Çınar Kaymakamlığına Zikrullah Erdoğan, Çermik Kaymakamlığına Adem Karataş, ve Hani Kaymakamlığına Mevlana Kürkçü atanmıştır. Ayrıca, eski kaymakamların yeni görev yerleri de belirlendi. Kaymakam Arif Karaman Bursa Vali Yardımcısı, Mehmet Fatih Günlü Hekimhan Kaymakamı, Abdullah Yüksel ise Sinop Vali Yardımcısı olarak atandı.

Kaynak: İHA