Diyarbakır'da Kuran Kursu eğitmeni Osman E., bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

DİYARBAKIR'DA YENİ TUTUKLAMA

Osman E.'nin cinsel taciz suçlaması, mağdur çocuğun yaşadıklarını ailesine anlatmasıyla ortaya çıktı. Çocuğun durumu ailesine bildirmesi üzerine, olay 7 Eylül’de yetkililere bildirildi. Osman E., gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

CİNSEL TACİZ SUÇUNU İTİRAF ETTİ: "BİR ANLIK GAFLETE KAPILDIM"

Osman E., ifadesinde suçunu itiraf ederek, çocuğa masaj yaptırdığını ve ardından cinsel tacizde bulunduğunu söyledi. Savunmasında, "Bir anlık gaflete kapıldım" ifadesini kullanan Osman E., hatasının farkına vararak çocuğu odasına gönderdiğini ve pişman olduğunu belirtti. Ancak, mahkeme, tutuklama kararı verdi ve Osman E. cezaevine gönderildi.

İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

AYNI KURAN KURSUNDA BAŞKA TACİZLERDE Mİ OLDU?

Aynı Kuran Kursu'nda başka çocukların da cinsel tacize maruz kalmış olabileceği iddiaları ortaya çıktı. Olay, aileler arasında ve yerel halkta büyük bir infiale neden oldu. Yetkililer, soruşturmanın genişletileceğini ve olaya dair tüm detayların araştırılacağını duyurdu.

Muhabir: Haber Bülteni