İstanbul'da ekmek artık aslanın midesinde! Dev zam yolda! İstanbul'da ekmek artık aslanın midesinde! Dev zam yolda!

Dolar/TL, yeni güne 33 seviyesinde zirveye yakın bir başlangıç yaparken, Euro/TL ise 36 civarında işlem görüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında bugün gerçekleşecek olan kabine toplantısı ve Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanacak olan haziran ayı bütçe verileri merakla bekleniyor.

Günün önemli gündem maddeleri arasında asgari kurumlar vergisi düzenlemelerini içeren yasa tasarısının TBMM'ye sunulması da yer alıyor. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, en düşük emekli maaşına yönelik düzenlemenin de bugün TBMM Başkanlığı'na sunulacak vergi paketi içinde yer alacağını belirtti.

Cuma günü ise kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'ye ilişkin kredi notunu olası güncellemesi yakından takip edilecek. Moody's şu an Türkiye'yi "B3" seviyesinde pozitif görünümle değerlendiriyor.

16 Temmuz Anlık Döviz Kuru: Dolar ve Euro'daki Hareketlilik Devam Ediyor

Dolar ve Euro’daki dalgalanmalar, yatırımcıların döviz kurlarını yakından takip etmesine neden oluyor. Yükseliş eğilimindeki dolar, 33 TL seviyesinde işlem görürken, Euro/TL ise 36 seviyesini gördü. Peki, dolar ve Euro fiyatları ne kadar?

16 Temmuz 2024 Salı itibarıyla, saat 07:12’de Dolar/TL 33,0062 (alış) ve 33,0585 (satış) seviyesinde işlem görürken, Euro ise 36,0270 TL'den işlem görüyor.

Kaynak: İHA