250 Gram Peynir Dolgulu Turşu İçin 8.4 Kilometre Yol Giden Kurye İsyan Etti 250 Gram Peynir Dolgulu Turşu İçin 8.4 Kilometre Yol Giden Kurye İsyan Etti

Beyaz TV'de Sercan Kahveci’nin sunduğu “Her Açıdan” programında yaptığı cin çıkarma seansları ile tanınan Pelin Hürman, sosyal medyada uzun süre gündemde kalmıştı. Hürman, içine cin girdiğini düşünen kişilere yardım ettiğini belirterek, "Donat donat donat" sözleriyle hafızalara kazınmıştı.

Esra Ezmeci'nin Programında Yeniden Gündem Oldu

Uzun bir süredir ortalarda görünmeyen 'Donat' Pelin, Esra Ezmeci'nin programında yeniden sahneye çıktı. Sosyal medyada yardım isteyen pek çok kişiden mesaj aldığını söyleyen Hürman, bu kişilerin çoğunun ruh hastası olduğunu belirtti. "Karım beni aldatıyor. Üstelik babamla aldatıyor" diyen bir örnekle izleyicileri şaşırtan Hürman, bu gibi durumlar için bakım ücreti koyduğunu açıkladı.

İlginç Açıklamalar

Pelin Hürman ayrıca, "Karıncaların ayak seslerini duyuyorum. Gusül abdestsiz gezenleri kokularından tanırım" şeklindeki açıklamalarıyla izleyicileri şaşkına çevirdi. Bu açıklamalar kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hürman'ın son hali ise "Kilo almış sanki", "Doğru söylüyor olabilir mi?" gibi yorumlarla değerlendirildi.

Muhabir: Haber Bülteni