Yaşam

Dünya Değişim Günü Ankara’da kutlanıyor

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından her yıl 7 Temmuz'da kutlanan 'Dünya Değişim Günü', bu yıl 'Barış İçin Değişim' temasıyla dünya genelinde 100'ün üzerinde şehirde gerçekleştirilecek. Bu şehirler arasında Ankara'da yer alıyor.

Abone Ol

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından her yıl düzenlenen özel gün: 7 Temmuz Dünya Değişim Günü

Uluslararası Değişim Federasyonu (ULUDEF) tarafından her yıl düzenlenen 7 Temmuz Dünya Değişim Günü Türkiye genelinde ve yurt dışında birçok etkinlikle  kutlanacak. Ankara'da ise Çankaya Belediyesi işbirliğinde ücretsiz etkinlik gerçekleştirilecek. Etkinliklerde, değişim nefesi çalışmaları, müzik, dans ve bilinçlendirici konuşmalar yer alacak.

ULUDEF yetkilileri, Dünya Değişim Günü'nün amacını, bireylerin, toplumların ve dünyanın bilinçli değişimi için farkındalık yaratmak olarak açıklıyor. Türkiye'de Ankara başta olmak üzere İstanbul, İzmir gibi birçok şehirde ve yurt dışında da Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, İngiltere gibi ülkelerde kutlamalar düzenlenecek.

Ankara'da Çankaya Belediyesi işbirliğinde düzenlenecek olan kutlama programı 7 Temmuz'da İlk Adım müzik grubu değişim nefes teknikleri dans gösterileri ile başlayacak. Çayyolu-Atapark-Ankara'da saat 18.00'da başlayacak olan etkinlik ücretsiz olarak düzenlenecek.

"Barış için değişim" temasıyla günün önemine vurgu yapan ULUDEF yetkilileri, tüm halkı ücretsiz olarak katılabilecekleri bu coşku dolu kutlamalara davet ediyor ve değişimin gücünü sevgi ve bilinçle vurguluyor.