Kim Kimdir Nereli

Duygu Atakan hangi radyoda çalışıyor? Duygu Atakan kimdir?

Duygu Atakan, Türkiye'nin önemli radyo isimlerinden biri olarak müzik ve yayıncılık alanındaki kariyerine devam etmektedir. Peki, Duygu Atakan hangi radyoda çalışıyor? Duygu Atakan kimdir?

Abone Ol

Duygu Atakan, Türk radyo ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. İşte Duygu Atakan'ın hayatıyla ilgili detaylar:

Duygu Atakan Kimdir?

Duygu Atakan, 1979 yılında Ankara'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara Büyük Kolej’de tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünden mezun oldu.

Duygu Atakan'ın Kariyeri

Kariyerine TRT'de program yapımcılığı ve sunuculuğuyla başlayan Duygu Atakan, daha sonra Radyo Efkar ve Radyo Fener gibi önemli radyolarda görev aldı. Ayrıca, Star TV'de de radyo programcılığı yapmıştır. Reklam müdürlüğü, konuk koordinatörlüğü gibi görevlerinin yanı sıra çeşitli organizasyonlarda ve özel gecelerde sunuculuk yapmıştır. Yaklaşık 18 yıl boyunca Süper FM'de müzik direktörlüğü ve programcılık yapmıştır.

2023 yılında Radyo 34'te Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve başlayan Duygu Atakan, Nisan 2023'te bu görevinden ayrılmıştır.

Duygu Atakan Nerede Çalışıyor?

Günümüzde Duygu Atakan, Radyo 45’lik'te hafta içi her sabah 06.00 ila 09.00 arasında canlı yayın yapmaktadır. Ayrıca, kendi müzik yapım şirketi olan D’ATA Records'ü yönetmektedir.

Duygu Atakan Kiminle Evli?

Duygu Atakan, ünlü prodüktör ve aranjör Alper Atakan ile 2017 yılında evlenmiştir. Çiftin Arda isimli bir oğulları bulunmaktadır. Ayrıca, Duygu Atakan'ın ilk evliliğinden de iki çocuğu vardır.