Spor

Efsanevi boksör Mike Tyson'dan A Milli Takıma Özel Destek: Ay-Yıldızlı Eldiven Hediyesi

ABD'li boks efsanesi Mike Tyson, EURO 2024'te Avusturya ile karşılaşacak Türkiye A Milli Futbol Takımı'na, ay-yıldızlı imzalı boks eldiveni hediye etti.

Abone Ol

Dünyaca ünlü Amerikalı eski ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı'na moral vermek amacıyla özel bir hediye gönderdi. EURO 2024 son 16 turunda bu akşam Avusturya ile karşılaşacak olan milli takıma, Tyson tarafından özel olarak yaptırılan ve imzalanan ay-yıldız temalı boks eldivenini hediye etti. Bu değerli armağan, iş insanı Vahap Oğuz Arslan aracılığıyla takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu'na sunuldu.

Efsanevi boksörün imzaladığı eldiveni teslim alan kaptan Hakan Çalhanoğlu ile futbolculardan Arda Güler, Kenan Yıldız ve Uğurcan Çakır da Tyson’a teşekkürlerini iletti. Tyson’a videolu bir mesaj gönderen Hakan Çalhanoğlu,

"Merhaba Mike. Vahap videonu bize izletti, iftihar ettik. Bizim de sana bir hediyemiz var. Hepimizin imzaladığı bir formamızı Vahap arkadaşımız aracılığıyla biz de sana gönderiyoruz. Biz de yarınki maçta büyük bir mücadele vererek galibiyet ile döneceğimize inanıyoruz. Bu zaferi ülkemiz için, kazanacağız" ifadelerini kullandı.