Ankara Büyükşehir Belediyesi Beceri ve Meslek Edindirme Kurslarında (BELMEK) eğitim gören kursiyerlerin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserler “Yıl Sonu Karma Sergi” ile görücüye çıkıyor. Eğitim-öğretim yılı sürecinde kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı sergi, Altınpark ANFA-A Sergi Salonunda 28 Haziran  2024 tarihinde ziyarete açılacak.  

Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma Altındağ Belediyesi'nde şehit ve gazi ailelerine özel buluşma

Geleneksel sanatlar da sergide olacak

Geleneksel olarak düzenlenen “Yıl Sonu Karma Sergi” Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel el sanatlarının yaşatılmasına da katkı sağlıyor. Yıl Sonu Karma Sergisi’nde; “Tezhip-Hat, Minyatür, Taş Bebek, Takı Tasarımı, Ebru, Çini, Seramik, Makine Nakışı, El Nakışı, Sim Sırma, İğne Oyası, Şiş Dantel, Tel Kırma, Dantel Anglez, Kumaş Boyama, Ahşap Boyama, Giyim, Mefruşat, Patchwork, Trikotaj, Yorganlama, İpek Pentur,  Mozaik, Rölyef, Ahşap Rölyef, Gümüş İşlemeciliği, Ev Ekonomisi-Yemek, Resim, Kilim, El Örgücülüğü, Turistlik El Sanatları ürünleri sergilenecek. 
 
28 Haziran 2024 tarihinde başlayacak olan sergi, 14 Haziran 2024 tarihine kadar Altınpark ANFA-A sergi salonunda ziyaret edilebilecek.  Serginin açılışına ABB bürokratları ve çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. 

Muhabir: Haber Bülteni