Elazığ’ın Mustafapaşa Mahallesi’nde bir kozmetik mağazasına giren bir kadın, beğendiği yüzüğü çaldı. Olay, Ali Rıza Septioğlu Bulvarı’nda bulunan mağazada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mağazaya giren kadın, önce yüzüklere bakmaya başladı. Beğendiği bir yüzüğü denedikten sonra, yüzüğün parmağına uyduğunu gören kadın, satın almak yerine elindeki poşetin içerisine attı ve mağazadan hızlıca çıktı.

Yan baktı kavgasında bıçaklar çekildi: 2 yaralı Yan baktı kavgasında bıçaklar çekildi: 2 yaralı

Mağaza sahibi Mehmet Balcı, stantta yüzüğün olmadığını fark ettiğinde güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntülerde, yüzüğün bir kadın tarafından çalındığını gören Balcı, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi ve kadından şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Bujiteri ve kozmetik üzerine çalıştığını belirten Mehmet Balcı, “Müşterilerimizle ilgilenirken o sırada fırsattan istifade eden bazı zihniyeti bozuk insanlar oluyor. Müşteri rahat alışveriş yapsın rahatsız olmasın diye takip etmiyoruz. Geriye dönük kameraları inceleyince çok üzülüyoruz. Geçenlerde ben burada başka bir müşteriye ürün verirken annem yaşındaki bir kadın yüzüğü aldı ve taktı. Parmağına uyanı poşetin içerisine atıyor. Bu yüzükler altın veya değerli değil. İmitasyon çelik yüzüklerdir. Biz esnafız. Gelip istese param yok dese biz bunları hediye bile verebiliriz. Yeter ki dürüst olsun. Hırsızlık çok kötü bir şeydir. Böyle hırsızlıklar çok oluyor. Şikayetçi oldum. Görüntüleri emniyet personellerine verdim” dedi.

Kaynak: İHA