Kim Kimdir Nereli

Elif Tuncel kimdir? Elif Tuncel Aktaş kiminle evli? Elif Tuncel kaç yaşında, nereli?

Son zamanlarda arama motorlarında ve sosyal medya platformlarında sıkça aratılan isimlerden biri haline gelen Modacı Elif Tuncel'in kiminle evli olduğu ve hayatı merak ediliyor. Peki, Elif Tuncel Aktaş kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Ümit Aktaş kaç yaşında? Ümit Aktaş'ın eşi kimdir? İşte detaylar...

Abone Ol

Ünlü doktor Ümit Aktaş'ın eşi olan Elif Tuncel Aktaş'ın yaşamı ve biyografisi merak ediliyor. Peki, Modacı Elif Tuncel kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar...

Ümit Aktaş'ın Eşi Elif Tuncel Aktaş Kimdir?

Elif Tuncel, 2008’den beri ELLE, InStyle ve ALL gibi ünlü moda dergileri ile Oggusto.com için editör olarak çalışmaktadır. Ayrıca, 2015’ten beri İstanbul Moda Akademisi’nde ders vermektedir. Editörlük ve eğitmenlik görevlerinin yanı sıra, kozmetik ve sağlıklı yaşam alanlarında faaliyet gösteren markalara içerik yönetimi ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Elif Tuncel Aktaş Ne İş Yapıyor?

Aynı zamanda, prodüksiyon ve kreatif direktörlük alanlarında da çalışmaları bulunmaktadır. Six Senses Kaplankaya, Spa Nolinski by La Colline ve Hotel Caeli gibi otel markaları için, Estee Lauder ve Neutrogena gibi kozmetik firmaları için önemli projelerde yer almıştır.

Avrupa Beden Psikoterapisi Derneği’nin onayladığı Beden Psikoterapisi Temel Eğitimi’ni bitiren Tuncel, beden, zihin ve ruh dengesinin korunmasının sağlık için esas olduğunu savunmaktadır. Bu inançla, yoga, meditasyon, nefes terapisi, pilates ve sağlıklı beslenme gibi unsurları birleştiren bir yaşam tarzına inanmaktadır.

Elif Tuncel Aktaş'ın Eşi Ümit Aktaş Kimdir?

Dr. Ümit Aktaş, 1970 yılında doğmuş ve Türkiye’de fitoterapi alanında eğitim gören öncü tıp doktorlarından birisi olarak öne çıkıyor. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde tıp eğitimini, Yeditepe Üniversitesi’nde akupunktur uzmanlığını ve aynı üniversitenin eczacılık fakültesinde fitoterapi üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır.

İstanbul’daki özel kliniğinde hastalarını kabul eden Dr. Aktaş, aynı zamanda ‘İlaçsız Yaşam’, ‘Bitkisel Kürlerle İlaçsız Tedavi’, ‘Mutluluk Kürleri’, ‘Diyabet ve Zayıflama Kürleri’, ‘Mutluluk Kürleri 2’, ‘Yaşam Sevinci’ ve ‘Koronadan Korunmak Mümkün’ gibi eserlerin yanı sıra çocuklar için kaleme aldığı ‘Ümitli Bir Gelecek’ kitabının da yazarıdır.