"Assubaylar Tek Yürek/Tek Nefes" İlkesiyle Ankara'ya

Emekli Astsubay İnisiyatif Hareketi üyeleri, "Assubaylar Tek Yürek/Tek Nefes" ilkesiyle 400 kilometrelik bir onur yürüyüşüne çıkacak. Yol boyunca belirli merkezlerde duracak olan grup, mücadelenin içeriğini çeşitli görsel ve aksiyonlarla anlatacak. Bu yürüyüş, sadece Assubayların değil, tüm Türkiye'nin siyasi ve askeri bileşenlerinin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

Ankara’da sıcaklık artacak, 3 gün yağış yok! Ankara’da sıcaklık artacak, 3 gün yağış yok!

20 Günlük Yürüyüş, Ulus Meydanı'nda Sonlanacak

20 gün sürecek olan onur ve mücadele yürüyüşü, 28 Eylül Cumartesi günü Ankara Ulus Meydanı'nda büyük bir mitingle sonlanacak. Bu miting, tüm Türkiye'den Assubay karşıtlarının sesini duyurmak amacıyla gerçekleştirilecek.

Emekli Astsubay İnisiyatif Hareketi Başkanı Levent Ulucan'dan Destek Çağrısı

Emekli Astsubay İnisiyatif Hareketi Başkanı Levent Ulucan, bu zorlu ve kutsal süreçte tüm Assubay meslektaşlarından destek beklediklerini ifade etti. Assubayların, haklarını savunmak için birlikte hareket etmeleri gerektiğinin altını çizen Ulucan, "Bizi yok sayan odaklara karşı en büyük gücümüzün sayısal çoğunluk olduğunun bilinciyle, tüm Assubay meslektaşlarımızı saygıyla selamlıyoruz" dedi.

Bu yürüyüş, Assubayların haklarının korunması ve onurlarının savunulması adına önemli bir adım olarak görülüyor. Tüm Assubaylar, bu süreçte bir araya gelerek seslerini daha güçlü duyurmayı hedefliyor.

Emekli Astsubay İnisiyatif Hareketi Başkanı Levent Ulucan aynı zamanda resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Zaman değişiyor,şartlar değişiyor oyuncular değişiyor senaryo hiç değişmiyor ! Assubaylar yine kırgın,yine yalnız. Gasp kaldığı yerden devam ediyor. Zalimler yine kazanıyor. Ama sadece şimdilik, Bu çarpık sistem Assubayları yok sayan yapılar mutlaka değişecek,değiştireceğiz.." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cansel Yıldız