Ankara’da yeni bir siyasi parti kuruldu. Her geçen gün sayıları ve sorunları artan emekliler yeni bir siyasi parti kurarak Ata’nın huzuruna çıktı.

Türkiye Emekli ve Emekçiler Partisi'ni(TEEP) kuran Ergin Dursun ve parti yöneticileri Başkent Ankara'ya gelerek Anıtkabir'de ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktılar.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti: 'Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım' AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti: 'Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım'

Anıtkabir özel defterini imzalayan Ergin Dursun haymanagazetesi.org'a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

“Uzun bir zamandır partimizi kurmak için Türkiye genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok sayıda il ve ilçede teşkilatlanma çalışmalarımız olumlu sonuçlar veriyor. Türkiye'nin birçok noktasında mağdur olan emekli ve emekçi insanlarımız yaptığımız oluşuma ciddi anlamda ilgi gösteriyor. Biz de bu süreçte liyakatli ve düzgün kadrolaşmak için titiz bir çalışma süreci geçirdik. Kadrolarımız Türkiye'nin siyasi zemininde ciddi anlamda farklılık yaratacak düzeyde. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün akıl ve bilim ışığında inşa ettiği Türkiye'mizin daha güzel, daha refah, daha aydınlık yarınları yaşaması adına çalışmalarımız sürecek ve biz bunu Aziz Milletimizle her daim paylaşacağız.”

Muhabir: Onur Dedeoğlu