Kim Kimdir Nereli

Emre Ubeyli evlendi! Emre Ubeyli kimdir?

Kısmetse Olur yarışmasının popüler isimlerinden Emre Ubeyli, uzun bir aradan sonra mutlu haberle gündeme geldi. Ünlü yarışmacı, sürpriz bir şekilde evlendi. Peki, Emre Ubeyli kimdir? Emre Ubeyli nereli, kaç yaşında? İşte detaylar...

Abone Ol

2015 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur evlenme programı, birçok izleyici tarafından ilgiyle takip edildi. Programın en dikkat çeken isimlerinden biri olan Emre Ubeyli, yarışmadaki performansı ve Ayça ile yaşadığı yakın arkadaşlık sayesinde gündemden düşmedi. Yarışma süresince kazandığı popülerlik, Emre Ubeyli'nin büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı.

Emre Ubeyli kimdir?

1993 yılında Ankara’da dünyaya gelen Emre Ubeyli, Açık Öğretim Spor Yönetimi üzerine lisans eğitimini tamamladı. Mezuniyetinin ardından İstanbul’a yerleşen Ubeyli, burada Fitness Antrenörlüğü yapmaktadır.

Aynı zamanda manken ve model olarak ünlü isimlerin defilelerinde podyuma çıkmaktadır. Yakışıklılığı, düzgün fiziği ve uzun boyu ile dikkatleri üzerine çeken Emre Ubeyli, kariyerine bu alanlarda devam ediyor.

Emre Ubeyli, baba tarafından aslen Kayserilidir ve Koç burcudur.

Sürpriz Evlilik Haberi

Kısmetse Olur yarışmasının haşin çocuğu olarak tanınan Emre Ubeyli yarışma sonrası hayatına dair birçok detayı gizli tuttu. Ubeyli, sosyal medya hesabını da gizleyerek evlendiği kişiyi sır gibi sakladı. Ancak Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar, onu yeniden gündeme taşıdı. Sosyal medyaya servis edilen düğün fotoğrafı, takipçileri arasında büyük ilgi gördü.