Yaşam

Emzirme Şenliği Ankara’da başlıyor

Yüksek İhtisas Üniversitesi, 5 Ekim 2024'te Ankara'da annelere ve anne adaylarına yönelik Emzirme Şenliği düzenliyor. Şenlik, eğlenceli aktiviteler, yarışmalar ve uzman söyleşileriyle dolu olacak.

Abone Ol

Yüksek İhtisas Üniversitesi, 5 Ekim 2024 tarihinde Ankara’da düzenlenecek Emzirme Şenliği ile anneleri ve anne adaylarını bir araya getirecek. "Emzirme ve Eşitlik: Herkes İçin Sağlıklı Bir Gelecek" temasıyla gerçekleştirilecek etkinlik, çeşitli aktiviteler ve uzman söyleşileri ile dolu dolu geçecek. Ankara Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek olan etkinlik, saat 13.00'te başlayarak 18.00'e kadar sürecek. Katılımcılar, hem eğlenceli etkinlikler ile keyifli vakit geçirecek hem de uzmanlar tarafından düzenlenecek bilgilendirici söyleşilerde emzirme ve annelikle ilgili önemli bilgiler edinecek. 

Yarışmalar ve sürpriz hediyeler ile renklenecek olan Emzirme Şenliği, annelere unutulmaz bir gün sunmayı hedefliyor. Tüm anneler ve anne adayları, Emniyet Sarayı Giriş Kapısı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek bu anlamlı etkinliğe davetli. Etkinlikte, emzirme ve annelik üzerine düzenlenecek uzman söyleşileri, katılımcılara doğru ve güncel bilgileri sunacak. Anneler, eğlenceli etkinlikler eşliğinde sosyal bir ortamda bilgi ve deneyim paylaşımı yapma fırsatı bulacaklar.