Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırıcı adımlar her geçen gün artarken, bu konuda Avrupa Birliği tarafından sağlanan finansal destekler de hatırı sayılır boyutlara ulaştı.

Çankaya Üniversitesi’nde mali yardım başvuruları başlıyor Çankaya Üniversitesi’nde mali yardım başvuruları başlıyor

Avrupa Birliği fonlarından yararlanmak üzere bu tarz sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettiren kurumların başında ise Türkiye Bilimler Akademisi geliyor.

Türkiye Bilimler Akademisinin, Ankara Üniversitesi ile gerçekleştirdiği AB Projesi devam ederken iki kurumun ilgilileri bir araya geldi.

Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve beraberindeki heyet Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar’ı ziyaret etti.

Rektör Ünüvar sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada ziyaret ile ilgili şu bilgilerdi verdi:

“Türkiye Bilimler Akademisi Başkanı Sayın Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

TÜBA 2023-1-TR01-KA220-HED Projesi kapsamında Hollanda, Bosna Hersek ve Yunanistan ile diğer üniversitelerden paydaşlarımızla bir araya geldik.

TÜBA koordinatörlüğünde yürütülen ve Avrupa Birliği destekli proje ile engelli bireylerin hayatları ve eğitimleri için önemli çalışmalarda bulunacağız. Bu vesileyle projeye emek veren herkese teşekkür ediyorum.”

Muhabir: Fatma Doğanay