Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir videoyla, Etimesgut Belediye Meclisi'nde yaşanan bir olaya dikkat çekti.

Yalçın, tiyatrocu ve Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'nun rol arkadaşının şirketine 12.5 milyon liralık doğrudan temin yoluyla iş verilmesini sert bir şekilde eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek Cumhurbaşkanı Erdoğan net konuştu: İsrail, Lübnan'dan sonra gözünü topraklarımıza dikecek

“ATATÜRK'ÜN İSMİ ARKASINA GİZLENEREK BU TÜR OLAYLARIN ÜZERİ ÖRTÜLMEYE ÇALIŞILMASIN”

Yalçın, Beşikçioğlu'nun bu hamlesinin "milletin parasının peşkeş çekilmesi" anlamına geldiğini savunarak, "Bizim rahatsızlığımız, 19 Mayıs'ta 12.5 milyon liralık ihalenin rol arkadaşınızın şirketine verilmesiyle ilgilidir. Atatürk'ün ismi arkasına gizlenerek bu tür olayların üzeri örtülmeye çalışılmasın," ifadelerini kullandı.

BEŞİKÇİOĞLU ELEŞTİRİLERE “SİZ 19 MAYIS’A KARŞISINIZ" DİYEREK YANIT VERDİ

Beşikçioğlu’nun ise mecliste yöneltilen sorulara "Siz 19 Mayıs’a karşısınız" yanıtını verdiği belirtilirken, Yalçın bu durumu "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" şeklinde niteleyerek Beşikçioğlu'nu, eleştirileri konuyu saptırarak savuşturmaya çalışmakla suçladı.

Tartışma sosyal medya üzerinden geniş yankı uyandırırken, Beşikçioğlu'nun eleştirilere nasıl yanıt vereceği merak konusu oldu.

Muhabir: Haber Bülteni