31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Türkiye’de birçok belediyeyi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim sonrası belediyelerde işten çıkarma ve akraba atamalarına devam ediyor.

Oyunculuktan siyasete transfer olan ve Ankara2nın Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu çok tartışılacak bir atama yaptığı iddia edildi.

İddiaya göre, CHP’li Beşikçioğlu, Gökhan Beşikçioğlu isimli akrabasını yeni bir 'Tesisler Koordinatörü' görevi oluşturup burada görevlendirdiği öne sürüldü.

Konuyu gündeme taşıyan isim ise Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin oldu.

"BEHZAT AMİRİM SİYASETE ÇABUK ALIŞMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR"

Atama belgesini sosyal medya hesabından paylaşarak durumu eleştiren Gazeteci Zafer Şahin, "Behzat Amirim siyasete çabuk alışmış gibi görünüyor." diyerek, Erdal Beşikçioğlu'nun bu ataması üzerinden seçim sonrası CHP'li belediyelerde yapılan akraba-eş-dost atamalarına göndermede bulundu. Şahin ayrıca, "Tesisler Koordinatörü olarak atadığı Gökhan Beşikçioğlu kimdir acaba?" sorusunu da gündeme getirdi.

Belediye kaynaklarından atama iddiasıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, kamuoyunda atama belgesi ve sosyal medyada yapılan paylaşımlar geniş yankı buldu.

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti: 'Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım' AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci istifa etti: 'Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini öğrenmiş bulunmaktayım'
 

İLGİLİ İÇERİK:

GÖKHAN BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?

Muhabir: Haber Bülteni