Olay, saat 19.30 sıralarında Kızılkeçili Mahallesi'nde meydana geldi. Murat Özer ve eşi Nezihe Nurçin Özer arasında bir süre kavga çıktı. Aralarında geçimsizlik olduğu öğrenilen çift, tartışmanın ardından Nurçin Özer, babasının evine gitmeye karar verdi. Murat Özer, barışmak amacıyla kayınpederi Ali Rıza Kaya'nın evine geldi. Ancak konuşma sırasında taraflar arasında bir kez daha tartışma çıktı. İddiaya göre, Nezihe Nurçin Özer'in evine dönmek istememesi ve ailenin de bu kararını desteklemesi, kavgayı alevlendirdi. Bu sırada mutfağa giden Murat Özer, eline geçirdiği bıçakla evde katliam yaptı.

Saldırı sonucunda, eşi Nezihe Nurçin Özer, baldızı Gülçin Kaya ve kayınvalidesi Sevim Kaya vücutlarının çeşitli yerlerinden aldıkları bıçak darbeleriyle kanlar içinde kaldı. Kayınpeder Ali Rıza Kaya da elinden yaralandı.

Jandarmadan ‘Sıcak Nokta’ uygulaması başladı Jandarmadan ‘Sıcak Nokta’ uygulaması başladı

Kaya ailesinin evinden yükselen yardım çığlıkları üzerine komşular, 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Gülçin Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan 3 kişi ise ambulanslarla Edremit Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan kayınvalide Sevim Kaya da yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Elinde kesikler oluşan Ali Rıza Kaya ile hayati tehlikesi bulunan kızı Nezihe Nurçin Özer'in tedavisine devam ediliyor.

Kaynak: İHA