Yaşam

Eryaman Açık Hava Tiyatrosu'nda muhteşem bir gösteri sizi bekliyor!

Bu akşam Ankaralı tiyatro severler, "Alaaddin'in Sihirli Lambası" adlı çocuk oyunu ile büyülü bir dünyaya yolculuk edecek. Bu eşsiz oyunda, Alaaddin'in maceraları ve sihirli lambanın sırları izleyicileri bekliyor.

Abone Ol

Alaaddin, kalbi sevgi dolu, müziğe tutkun genç bir adamdır. En büyük hayali ise rüyalarında gördüğü prensesle evlenmektir. Ancak, hayat ona bir takım zorluklar sunar ve bir türlü iş bulamaz. Bir gün, uzak diyarlardan gelen güzel prensesle karşılaşır. Şarkılarının büyüsüne kapılan prenses ile birbirlerine aşık olurlar.

SİHİRLİ LAMBANIN GÜCÜ

Ancak hikaye burada bitmez. Kral'ın kötü niyetli veziri, Alaaddin'in evinde sihirli bir lambanın olduğunu öğrenir ve lambayı ele geçirmek için hain planlar yapmaya başlar. Alaaddin, karşısına çıkan güçlüklerle başa çıkmak zorundadır. Neyse ki, lambanın içindeki cin, Alaaddin'e yardım etmeye hazırdır.

ANKARALILAR İÇİN KAÇIRILMAYACAK BİR TİYATRO DENEYİMİ

Büyüleyici çocuk oyunu, hem çocuklar hem de yetişkinler için unutulmaz bir deneyim sunacak. Saat 20.30'da başlayacak gösteri, ailece keyifli bir akşam geçirmeniz için mükemmel bir fırsat. Ankaralı tiyatroseverler, bu akşam Eryaman Göksu Parkı Açık Hava Tiyatrosu'nda sahnelenecek olan "Alaaddin'in Sihirli Lambası" oyununu kaçırmamak için biletlerini şimdiden ayırtsın.