Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri Adana'da TEKNOFEST'te SOLOTÜRK ve Akıncı'dan Nefes Kesen Gösteri

Erzincan’ın Çağlayan Beldesi'nde lavanta ekiminin artmasıyla birlikte oluşan göz alıcı manzaralar, fotoğraf tutkunları için doğal bir fon haline geldi. Erzincan’da fotoğraf meraklıları, turistlerin gözdesi haline gelen mor lavanta tarlalarında en güzel kareyi yakalamak için yarışıyor.

Konuklar, lavanta tarlalarında farklı dekorlarla fotoğraf çekmek ve bu güzel tarlaları fon yaparak en güzel kareleri yakalamak için birbirleriyle rekabet ediyor. Lavanta tarlaları, ziyaretçilerine ve fotoğrafçılara görsel bir şölen sunuyor.

Fotoğraf Tutkunlarının Gözdesi

Lavanta tarlasında fotoğraf çektiren Büşra Doğan, “Lavanta tarlaları hem ziyaretçilere hem de fotoğrafçılara görsel şölen sunuyor. Haziran ayının gelmesini ve bu güzellikleri fotoğraflamayı sabırsızlıkla bekliyoruz. İl dışından gelen fotoğrafçılar da lavanta tarlalarına geliyor. Buraya gelenler güzel fotoğraflarla buradan ayrılıyor. Burası fotoğraf açısından zengin bir bölge. Bizim çektiğimiz fotoğraflar kentin tanıtımına da katkı sağlıyor" dedi.

Doğan, lavanta tarlalarında çekilen fotoğrafların farklı platformlarda paylaşılmasının tarlalara olan ilgiyi artırdığını belirterek, herkesin bu güzellikleri gelip görmesi gerektiğini kaydetti.

Erzincan’ın Çağlayan Beldesi'nde mor lavanta tarlaları, fotoğraf tutkunları için adeta bir cennet. Tarlalar, ziyaretçilere hem görsel bir şölen sunuyor hem de kentin tanıtımına büyük katkı sağlıyor.

Kaynak: İHA