İstanbul Esenyurt’ta sabah saatlerinde yaşanan olayda, bir kadının sokak ortasında tacize uğradığı iddia edildi. Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, Z.F. (37) adlı kadının, B.Ç. (29) isimli şahıs tarafından tacize uğradığı ileri sürüldü. Kadının bağırması üzerine şüpheli, sokaktan hızla kaçarak uzaklaştı. Yaşanan bu anlar, çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadının hamile olduğu belirlendi. Yapılan çalışmalar sonucu B.Ç.’nin yerini tespit eden polis ekipleri, şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri süren B.Ç.’nin sorgusu devam ederken, hamile kadının ve bebeğinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin konuyla ilgili çalışmaları sürerken, yaşanan olay çevrede büyük yankı uyandırdı. Güvenlik kameralarının kayıtları ise olayın aydınlatılmasında önemli bir delil olarak değerlendiriliyor.

Polise bıçakla saldırmıştı, aylar önce çektiği videoda polisleri tehdit etmiş! Polise bıçakla saldırmıştı, aylar önce çektiği videoda polisleri tehdit etmiş!

Kaynak: İHA