Asayiş

Esenyurt'ta Şaşkına Çeviren Olay: Bebek Arabasıyla Gelen Adam Apartman Önünde Tuvaletini Yaptı

İstanbul Esenyurt Fatih Mahallesi’nde, bebek arabasıyla bir apartman önüne gelen adamın tuvaletini yapması güvenlik kamerasına yansıdı. Mahalle sakinleri olaya tepki gösterdi.

Abone Ol

İstanbul Esenyurt Fatih Mahallesi Ünverdi Caddesi’nde dün akşam saatlerinde yaşanan şaşkınlık verici olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Kimliği belirsiz bir adam, bebek arabasıyla cadde üzerindeki bir apartmanın önüne gelerek tuvaletini yaptı. Bu anlar, apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay anında orada bulunan mahalle sakini Osman Altunsoy, gördüklerini şöyle anlattı: "Akşam gördüm. Adam elinde çocuk arabasıyla dolanıyor. Geliyor buraya tuvaletini yapıyor gidiyor. Bize gelip dese ki tuvaletiniz var mı diye var deriz. Nasıl bir şey bu anlayamadık. İnsan dediğin yapmaz bunu. Kedi bile yapmaz böyle bir şey. Bu adama insan denmez. Kedi kumu ile örttüm üzerini insanlar görmesin diye. Hayvanlar bile yapmaz bunu. Adam gelse bize dese tuvaletim var diye biz zaten müsaade ediyoruz. Yanında bir de çocuk vardı. Alışveriş yapmış herhalde orada bekliyordu."

Güvenlik kamerası görüntülerine yansıyan olay, mahalle sakinleri arasında büyük tepki çekti. Osman Altunsoy, olayın ardından apartmanın önündeki alanı temizleyerek insanların görmemesi için önlem aldı. Mahalle sakinleri, benzer olayların tekrar yaşanmaması için yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.