Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti Barok Dönemi'nden günümüze: Dritan ve Serklana Gani'den müzik ziyafeti

Eski tip sürücü belgelerinin geçerlilik süresi 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. Bu tarihe kadar yenilenmeyen eski tip sürücü belgeleri geçerliliğini yitirecek. Ehliyet sahipleri, belgelerini yenilemek için belirlenen süreyi kaçırmamaya dikkat etmeli.

Ehliyet yenileme işlemleri için vatandaşlar Alo 199, e-Devlet veya randevu.nvi.gov.tr üzerinden randevu alabilir ve gerekli evrakları teslim ederek başvurularını tamamlayabilirler. Yetkililer, yeni tip sürücü belgesi almak isteyenlerin başvuru yoğunluğundan kaynaklı mağduriyet yaşamaması için başvurularını yılın son aylarına bırakmamaları çağrısında bulunuyor.

Yeni tip sürücü belgesi almak için başvuruların son aylara bırakılmaması, vatandaşların işlem süreçlerinde sıkıntı yaşamalarını önlemek açısından önemlidir. Yoğun başvuru dönemlerinde yaşanabilecek gecikmeler ve diğer olumsuz durumların önüne geçmek için erkenden randevu almak büyük avantaj sağlayacaktır.

Unutmayın, 31 Aralık 2024 tarihine kadar ehliyet yenileme işlemlerini tamamlamayanların eski tip sürücü belgeleri geçersiz sayılacak ve bu da trafikte yasal sorunlara yol açabilir. Bu nedenle, ehliyet yenileme sürecini ihmal etmeyin ve işlemlerinizi zamanında tamamlayın.

Muhabir: Haber Bülteni