Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, akşam saatlerinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavga, bir lokantada büyük gerginliğe yol açtı. Olay, Ertuğrulgazi Mahallesi Çilem Caddesi'nde bulunan bir lokantada meydana geldi. İddialara göre, lokantanın içindeki bir kişi ile dışarıdan gelen şahıslar arasında alacak verecek tartışması çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kavgaya dönüştü.

Sandalyeler ve İş Makineleriyle Saldırı!

Alkollü oldukları öne sürülen şahıs, dışarı çıkarak telefonla 3 arkadaşını çağırdı. Kısa süre içinde lokantanın önüne gelen bu şahıslar, içerideki kişiye saldırdı. Kavga sırasında taraflar, dükkandaki sandalyeleri ve tadilat yapan işçilerin kullandığı makineleri kullanarak birbirlerine darp etti. Olayın büyümesiyle, malları zarar gören esnaf ve işçiler de tarafları ayırmaya çalışırken kavgaya dahil oldu.

Polise Mukavemet!

Caddede yankılanan kargaşayı duyan çevredekiler, durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis, taraflara müdahalede bulundu. Alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, mağdur olduğunu savunarak polisle tartışmaya başladı ve çevresine küfürler savurdu. Şahıs, polislere mukavemet gösterince tekrar arbede çıktı. Bu sırada bir lokanta çalışanı, alkollü şahsa sandalye fırlatarak "Devletin memuruna bağırma!" diyerek tepki gösterdi.

Ankara'da HSK binasında bıçaklı saldırı: Müfettiş Mehmet Aslan yaralandı Ankara'da HSK binasında bıçaklı saldırı: Müfettiş Mehmet Aslan yaralandı

Kavga sırasında lokantanın içinde fenalaşan bir kadına, 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Polisin yoğun çabaları sonucunda taraflar ayrıldı ve ekip arabasıyla karakola götürüldü

Kaynak: iha