Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde bulunan Fevzi Çakmak Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapan A.D. isimli kadın doktor, çocuğu için istirahat raporu talebini geri çevirdiği bir hasta yakını tarafından darp edildi. Olay sonrası doktorun "beyaz kod" vermesiyle polis ekipleri müdahale etti ve saldırgan gözaltına alındı.

Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi Hiç gitmediği Şanlıurfa'dan bin 506 TL trafik cezası geldi

İddiaya göre, Y.C. adlı kadın, oğlunu muayene ettirmek için başka bir aile hekimine kayıtlı olmasına rağmen doktor A.D'ye başvurdu. Çocuğu muayene eden A.D., herhangi bir sağlık sorunu tespit edemedi ve istirahat raporu verilmesine gerek olmadığını söyledi. Bu cevaba sinirlenen Y.C., doktor A.D.'ye saldırarak onu darp etti.

Olay, çevredekilerin araya girmesiyle son bulurken, saldırı anı bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, doktor A.D.'nin yere düştüğü ve Y.C.'nin saçını çektiği görüldü.

Darp edilen doktor, çağrılan 112 Acil Sağlık ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Y.C. ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Saldırının ardından soruşturma başlatıldı.

Muhabir: Haber Bülteni