Esra Akpınar ve Bülent Şakrak olayı gündemde bomba etkisi yaratırken Esra Akpınar'ın kim olduğu da merak edildi. Peki, Esra Akpınar kimdir?

ESRA AKPINAR KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Esra Akpınar, 29 Kasım 1987 tarihinde Ankara'da doğmuş Türk bir oyuncu ve sunucudur. İlköğretim ve lise eğitimini Ankara'da tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi İç Mimarlık Fakültesi'nden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı eğitimle başlamıştır.

ESRA AKPINAR OYUNCU MU?

Profesyonel kariyerinde Muhteşem Yüzyıl gibi önemli projelerde yer alarak adını duyurmuş, ayrıca Dünyanın En Güzel Kokusu adlı yapımında da rol almıştır. Televizyon dünyasında ise Güldür Güldür Show programında yaptığı sokak röportajlarıyla tanınmaktadır.

Ümit Uysal kimdir? Nereli? Ümit Uysal kimdir? Nereli?

ESRA AKPINAR-BÜLENT ŞAKRAK OLAYI

Esra Akpınar'ın özel hayatıyla ilgili detaylı bilgiler kamuoyu tarafından merak edilmekte olup, son dönemde Bülent Şakrak ile olan ilişkisi gündeme gelmiştir. Akpınar, ilişkilerini şu sözlerle açıklamıştır: "Bülent'le son 4 aydır birlikteyiz. Ceyda Düvenci ile evliliğin bitmesinin sebebi asla ben değilim." Bülent Şakrak'ın menajeri ise ilişkinin Aralık ayından beri devam ettiğini ve bu ilişkinin, Maviye Sürgün dizisiyle ilişkili olmadığını belirtmiştir.

ESRA AKPINAR SEVGİLİSİ KİM?

Esra Akpınar'ın sevgilisi hakkında henüz bilgi bulunmamaktadır. Türkiye'de hem oyunculuk hem de sunuculuk kariyeriyle tanınan bir isimdir. Profesyonel hayatında edindiği başarıların yanı sıra özel hayatıyla da gündemde kalmaktadır. Oyunculuk yeteneği ve televizyon projelerindeki başarılarıyla sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Muhabir: Haber Bülteni