İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı İstanbul-Londra Uçuşunda Olay: Yolcu Tutuklandı, Fabrikalar Yalanı Ortaya Çıktı

Sosyal medyada tanıştığı "sevgilisi" tarafından 1 milyon 400 bin TL dolandırıldığını iddia eden Okan isimli şahıs, Erol'un programında yaşadığı olayları anlattı. Okan, internette tanıştığı ve evlilik hayali kurduğu Aslı Ekinci isimli kadına büyük bir miktar para gönderdiğini ifade etti. Yayına bağlanan kişinin itirafı, stüdyodaki herkesin şaşkınlıkla dinlemesine yol açtı.

Sadece Yazışarak İletişim Kurdu

Okan, 2022-2023 yılları arasında tanıştığı Aslı Ekinci’nin sürekli olarak "İhtiyacım var" diyerek para istediğini belirtti. Okan, yalnızca bir uygulama üzerinden yazıştığını ve paralarını Aslı'nın ev sahibine gönderdiğini dile getirdi.

'Adam gibi adamsın'

Okan, yaşadıklarını aktarırken, "Kolay güvenen bir insan değilim ama hipnoz gibi oldum. Sağlıklı düşünemedim. Bana 'adam gibi adamsın' diyordu," dedi. Ancak, yayına bağlanan Murat Kandemir, Okan'ın sevgilisi zannettiği Aslı Ekinci’nin aslında erkek olduğunu itiraf etti. "Sanal platformda bir yazışma oldu. Aslı diye biri yok, yazışmaları yapan benim," sözleriyle tüm gerçeği açıkladı.

Tepki Gösterdi

Yayına bağlanan ve Aslı Ekinci ismiyle fotoğrafı kullanılan şahıs, "Nasıl böyle bir şey olabilir? Fotoğrafımı nereden aldınız? Size dava açacağım," diyerek duruma tepki gösterdi. Olayın ardından Esra Erol, Kandemir ile ilgili ihbarların geldiğini duyurdu.

Muhabir: Haber Bülteni