31 Mart seçimlerinde MHP'li Enver Demirel'den CHP'li Erdal Beşikçioğlu'nun yönetimine geçen Etimesgut Belediyesi, ülkedeki yüksek enflasyon nedeniyle maaşlarının çok düşük kalmasıyla gündemde olan emeklilere yönelik bir proje hayata geçirdi. Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Etimesgut Belediyesi, Etimesgut’ta yaşayan ve sanata gönül vermiş emeklilere yönelik "Emekli Tiyatrosu" kurdu. Başvuruları tamamlanan Emekli Tiyatrosu'nda 19 Ekim itibarıyla provalara başlanacak olup, başvurular arasında herhangi bir eleme yapılmayacak. Onaylanan emekliler, ikamet ettikleri sınırlar içindeki ya da en yakın tesislerde provaya katılacaklar. Prova yer ve saatleri 15 Ekim'de Etimesgut Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından duyurulacak. Provaların ardından, Emekli Tiyatrosunun 2025 yılı Nisan ve Mayıs aylarında gösterimlere başlaması planlanıyor.

"Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar! "Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar!

Etimesgut Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise, "Etimesgut Belediyesi Emekli Tiyatrosu Başvuruları Tamamlandı. Prova yer ve saatleri 15 Ekim’de sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır. Tüm emeklilerimizin yoğun ilgisine teşekkür ederiz" paylaşımı yapıldı.

Muhabir: Cansel Yıldız