Etimesgut belediye Meclisi’nde, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismini taşıyan spor tesisinin isminin değiştirilmek istenmesi, MHP Etimesgut İlçe Başkanlığı’nın büyük tepkisine neden oldu.

MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, bu yöndeki girişimleri MHP teşkilatına ve değerlerine yönelik saygısızlık olduğunu belirtti. Demiray’ın konuyla ilgili yaptığı açıklama şöyle:

“Bugün, Etimesgut Belediyesi Meclisi’nde CHP’li üyeler tarafından, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin adını taşıyan sosyal tesisin isminin değiştirilmesi tehdidinde bulunulmuştur. Bu tehdit, sadece bir isme değil, aynı zamanda tüm MHP teşkilatına ve değerlerine yönelik bir saygısızlıktır.

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’a Ziyaretler Devam Ediyor

MHP Etimesgut İlçe Başkanlığı ve Etimesgut Ülkü Ocakları olarak, bu girişimi kınıyoruz. Mevcut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu’nu ve CHP’li meclis üyelerini, bu tür provokatif ve bölücü yaklaşımlardan uzak durmaya davet ediyoruz. Bizler, Etimesgut halkının birliği ve beraberliği için çalışmaya devam edeceğiz ve bu tür tehditlere asla boyun eğmeyeceğiz.

Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin adı, bu tesisin kapısında olduğu kadar kalplerimizde de daimdir ve daima öyle kalacaktır.

Etimesgut halkının desteği ile, şehrimizi daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

*Dün buradaydık, bugün de buradayız,YARIN DA BURADA OLACAĞIZ.*

Saygılarımızla,

MUSTAFA DEMİRAY

MHP Etimesgut İlçe Başkanı. “

Muhabir: Sevda Ecem