Dursun ERKILIÇ

Dünyada sadece sportif faaliyet olarak değil, ticari bakımdan da büyük sektörler arasında yer alan futbolun en büyük organizasyonlarından biri olan Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024), büyük bir heyecan dalgası oluşturmayı sürdürüyor.

TÜRKİYE’NİN KADERİ YARIN BELLİ OLACAK

Türkiye A Milli Futbol Takımı beklenen futbolu sergileyemedi. İlk maçta Gürcistan’ı 3-1 yendi, ikinci maçta Portekiz’e 3-0 yenildi. Yarın oynanacak Çekya maçında alınacak bir beraberlik ya da galibiyet bir üst tura çıkmaya yetecek. Bakalım nasıl sonuçlanacak maç?

İlk iki maçlara bakara Şampiyonanın favorisi olarak sırasıyla İspanya, Fransa, Almanya öne çıkıyor ama Danimarka ve Avusturya gibi takımlar da futboluyla göz dolduruyor…

GRUPTAKİ SON MAÇIMIZ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Futbolu ile hayal kırıklığı yaratan Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) içinde kalacak mı yoksa evine mi dönecek?

F Grubundaki üçüncü maçında 26 Haziran Çarşamba günü (yarın) Çekya ile karşılaşacak A Millî Takımımız, Almanya’nın Hamburg kentinde sahaya çıkacak.

Yarın saat 22.00’de oynanacak Çekya maçının sonucu Türkiye açısından tamam mı devam mı önemi taşıyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti

TELEVİZYON VE SPOR ÜRÜNLERİNE HÜCUM

Bir de EURO 2024’ün para kazananları var! Medyaya yansıyan haberlere göre Avrupa Futbol Şampiyonası, e- ticaret sektöründe büyük bir hareketlilik yarattı.

Maçları en kaliteli şekilde izlemek isteyenler özellikle büyük ekranlı televizyonlara hücum etti. E-ticaret üzerinde birçok futbol ürününe da ilgi arttı…

Muhabir: Dursun Erkılıç