Keçiören Uyanış Mahallesi Aşıkpaşa Caddesi üzerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak 7 Ağustos 1998'de kurulan Keçiören Evcil Hayvanlar Parkı içinde bulunan 90 çeşit hayvan türü ve yeşil alanları ile beraber Ankaralıların uğrak alanı olmaya devam ediyor.

Çocuklar için oyun alanlarının bulunduğu park içinde aynı zamanda aileler için piknik ve oturma alanları da bulunuyor Ankara'nın birçok yerinden eğitim kurumları küçük öğrencileri uygun zamanlar içinde bu parka getirerek hem sosyalleştiriyor hem de doğadaki diğer canlı türlerini tanımaları için fırsat yaratıyorlar.

Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü! Yeşilçam efsanesi Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı! Son fotoğrafı sevenlerini üzdü!

ÇOCUKLARDAN YOĞUN İLGİ

Çocuklar ve aileler için muazzam bir parK özelliği taşıyan Keçiören'deki evcil hayvanlar Parkı 18.000 metrekare içinde yer alıyor. 8.574 metrekare çim alanı olan parkta çocuklar için oyun park alanı ise 500 metrekareden oluşuyor. 90 çeşit hayvan türünün bulunduğu parkın giriş saati sabah saat 10.00 çıkış saati ise akşam saat 22.00 olarak belirlenmiş.

18 dönüm alan içinde bulunan Keçiören evcil hayvanlar parkında akvaryum canlıları, kümes hayvanları , büyük binek hayvanları , kanatlı hayvanlar bulunurken parktaki hayvanlar için 3 katlı klinik te bulunmakta yeşilin birçok tonunun içinde bulunan bu güzel hayvan parkına Ulus ve Kızılay'dan 421-3 ve 481 numaralı otobüslerle gidilebiliyor.

Muhabir: Onur Dedeoğlu