Evinde araç koleysiyonu yaptı

Bolu'da yaşayan Okan Kayışoğlu, 15 yıldır topladığı nostaljik tır, otomobil ve vinçlerden oluşan model araç koleksiyonuna evinde özel bir oda ayırdı. Yaklaşık değeri 2 milyon TL olan koleksiyon, ışıklı dolaplarda sergileniyor. Çocukluk hayalini gerçekleştiren Kayışoğlu, koleksiyonuna her geçen gün yeni parçalar ekliyor.

Vinç işletmeciliği yapan 40 yaşındaki Okan Kayışoğlu, çocukluk düşünü gerçekleştirerek nostaljik tır, otomobil ve vinçlerden oluşan geniş bir model araç koleksiyonu yaptı.

Çankaya Belediyesi'nden Gençlik Merkezi Çankaya Belediyesi'nden Gençlik Merkezi

Araç koleksiyonunun çocukluktan ilgisi olduğunu anlatan Okan Kayışoğlu: "15 senedir koleksiyon için uğraşıyorum. Aslında çocukluğumdan da devam ediyordu ama askere gidince ara vermek zorunda kaldım. Askerden geldikten sonra koleksiyonuma yine devam ettim. İşimden dolayı iş makinelerine ayrı bir merak duyuyorum. Bu yüzden koleksiyonumda ağırlıklı olarak iş makineleri yer alıyor" sözlerini kaydetti.

Koleksiyonunun yaklaşık değerinin 2 milyon lira olduğunu ifade eden Kayışoğlu, "Hatta belki 2 milyon lirayı da geçebilir. Bu odaya '2 milyonluk oda' diyebiliriz" şeklinde konuştu.

Kayışoğlu, kısa zamanda koleksiyonuna 12 ürünün daha ekleneceğini söyleyerek, "İsteyenler oluyor. Koleksiyonumda, piyasada zor bulunan tırlar oluyor. Koleksiyoner grubumuzda 'O tırı bana gönder' diyenler çıkıyor. Fiyat teklifleri de oluyor ama kıyıp da veremiyorum çünkü bulunması zor" sözlerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı