Yaşam

"Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler" Ankara'da sahne alıyor!

Ankara'da bu akşam sahnelenecek olan “Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler” tiyatro oyunu, izleyicilere gerilim dolu bir hikaye vaat ediyor. Evlilik hayatına farklı bir bakış açısı getiren oyun, izleyicilere gizemli ve düşündürücü anlar sunuyor.

Abone Ol

"Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler", evlilik ilişkilerindeki karanlık ve gizemli yönleri inceleyen bir yapıt olarak öne çıkıyor. Oyun, bir kadın ve bir erkeğin nikah memurunun karşısındaki durumunu konu alıyor ve izleyicilere şu soruyu sorduruyor: "Acaba katil kim?" Bu sıra dışı hikaye, izleyenleri düşündürmeye ve şaşırtmaya devam edecek.

Oyunun Kadrosunda Usta İsimler Var

Bu akşam saat 20.00’de Bergüzar Sahne’de izleyicilerle buluşacak olan oyunun yazarı Eric Emmanuel Schmitt, yönetmeni ise Azin Mokhtari. Oyunun prodüksiyonu KYB Medya tarafından üstlenilirken, başrolleri Azin Mokhtari ve Hasan Emre Tutum paylaşıyor. Kadronun yetenekli oyuncularından ve ekibin başarılı yönetiminden oluşan bu yapıt, seyircileri etkilemeye hazırlanıyor.

Sizi Neler Bekliyor?

Evlilikte yaşanan küçük anlaşmazlıklar ve gizli kalan duyguların ortaya konduğu "Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler", mizahi bir dille, evlilik ilişkilerini sorguluyor. Oyun, çiftler arasındaki karmaşık ilişkileri ve bu ilişkilerin ardındaki psikolojik savaşları ele alıyor. Bu akşam Bergüzar Sahne'de sergilenecek olan oyun, izleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Etkinlik Bilgileri:

  • Tarih: Bu akşam, 20.00
  • Mekan: Bergüzar Sahne
  • Yazan: Eric Emmanuel Schmitt
  • Yöneten: Azin Mokhtari
  • Prodüksiyon: KYB Medya
  • Oyuncular: Azin Mokhtari, Hasan Emre Tutum