Kim Kimdir Nereli

Eyüpspor asbaşkanı kimdir? Fatih Kulaksız Kimdir? Fatih Kulaksız eşi kimdir?

Beşiktaş'ın 2-1 yendiği Eyüpspor'un asbaşkanı Fatih Kulaksız merak edilip araştırılmaya başlandı. Sizler için Fatih Kulaksız kimdir ve hayatı hakkında bilgileri derledik.

Abone Ol

Beşiktaş'ın Eyüpspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından dikkatler, Eyüpspor'un yönetim kadrosunda yer alan isimlere çevrildi. Özellikle asbaşkan Fatih Kulaksız, futbolseverler tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Fatih Kulaksız kimdir? Eyüpspor asbaşkanı kimdir? İşte Fatih Kulaksız’ın hayatı ve kariyeriyle ilgili detaylar..

EYÜPSPOR ASBAŞKANI KİMDİR?

Eyüpspor asbaşkanı Fatih Kulaksız'dır.

FATİH KULAKSIZ KİMDİR NERELİDİR?

1986 yılında Rize’de dünyaya gelen Fatih Kulaksız, uzun yıllar futbolcu olarak sahalarda yer aldı. Çaykur Rizespor ve Eyüpspor formalarıyla futbol kariyerine yön veren Kulaksız, Ümraniyespor ve İstanbul’un köklü kulüplerinde hem futbolcu hem de idareci olarak önemli görevler üstlendi.

Kulaksız’ın Türkiye genelinde tanınması, Topçular Spor Kulübü Başkanı olduğu döneme dayanıyor. 2014-2015 sezonunda futbolcu olarak sahada yer alırken, sürpriz bir kararla Topçular Spor Başkanlığı’na aday oldu ve kazandı. Bu dönemde hem futbolcu hem de başkan olarak görev yaparak spor dünyasında ilgi çekti.

Futbolculuk kariyeri boyunca Karadeniz ve Eyüp bölgesine olan bağlılığını sürdüren tecrübeli sporcu, Eyüp Şafak Spor, İstanbul Rize Spor, Gürpınarspor ve Haliçspor gibi kulüplerde forma giydi.

2020 yılından bu yana Eyüpspor Asbaşkanı olarak görev yapan Fatih Kulaksız, kulübün yönetiminde etkin bir rol oynamaktadır. Aynı zamanda evli ve bir çocuk babasıdır.

FATİH KULAKSIZ KAÇ YAŞINDA?

1986 doğumlu olan Fatih Kulaksız 38 yaşındadır.

FATİH KULAKSIZ EŞİ KİMDİR?

Fatih Kulaksız 2020 yılında Rabia Yılmaz Kulaksız ile evlenmiştir.