Spor

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Play-off Final Serisi)

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında yarın akşam Anadolu Efes ile sahasında kozlarını paylaşacak. 3 olanın sezonu şampiyon tamamlayacağı seride Fenerbahçe Beko 2-0 önde yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Abone Ol

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçı için geri sayım başladı. Seride 2-0 öne geçen Fenerbahçe Beko, sahasında Anadolu Efes'i yenerek taraftarı önünde kutlama yapmak istiyor. Peki, Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko - Anadolu Efes Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?,

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko, yarın Anadolu Efes'i konuk edecek.

Tarih: Yarın
Saat: 20.30
Yer: Ülker Spor ve Etkinlik Salonu
Hakemler: Yener Yılmaz, Özlem Yalman, Hüseyin Çelik
Yayın: Bein Sports Haber

Mücadele Bein Sports Haber'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Beko, bu maçı kazanması durumunda 11. şampiyonluğuna ulaşacak. Anadolu Efes ise seriyi dördüncü maça taşımak için galibiyet arayacak. Üç galibiyete ulaşan takımın şampiyon olacağı seride yarınki mücadele sonrasında gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.