Spor

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Peşinden Koştuğu Nicola Zalewski'yi Ocak'ta Transfer Edecek

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer için yoğun çaba sarf ettiği Nicola Zalewski'yi devre arasında kadrosuna katmayı planlıyor. Roma'nın kadro dışı bıraktığı Polonyalı oyuncunun Fenerbahçe'ye transferi kesinleşti.

Abone Ol

Süper Lig’in köklü kulüplerinden Fenerbahçe, transfer döneminde önemli adımlar atmaya devam ediyor. Sarı-lacivertliler, bu dönemde birçok yeni oyuncuyu kadrosuna katarken, bazı transferleri ise ocak ayına bırakma kararı aldı. Bu doğrultuda, Fenerbahçe’nin Galatasaray’ın uzun süredir peşinden koştuğu Nicola Zalewski’yi devre arasında kadrosuna katacağı öğrenildi.

Galatasaray, Nicola Zalewski’yi Roma’dan transfer edebilmek için dört gündür yoğun bir şekilde görüşmelerde bulunmuş ancak başarılı olamamıştı. Fenerbahçe ise bu durumdan faydalanarak Polonyalı kanat oyuncusuna imza attırmayı hedefliyor.

Roma, Galatasaray’a gitmek istemeyen Zalewski’yi kadro dışı bırakmıştı. Genç oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor ve devre arasında takımından ayrılması kesin gözüyle bakılıyor. Güncel piyasa değeri 12 milyon Euro olan Zalewski, Roma’nın eski teknik direktörü José Mourinho’nun döneminde altyapıdan çıkmıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü José Mourinho’nun Zalewski ile yaptığı telefon görüşmesinde, “Seninle tekrar çalışmak istiyorum. Devre arasında benden haber bekle, hiçbir kulüple anlaşma” dediği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından, Fenerbahçe’nin genç yıldızı ocak ayında kadrosuna katmak için çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Zalewski, Polonya milli takımının da formasını giyiyor ve Fenerbahçe’nin Ocak transfer dönemi için önemli bir hedef olarak belirlendi.