Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı! Galatasaray'ın sezon başındaki transfer hamlesi tutmadı: Hakim Ziyech için karar çıktı!

Fenerbahçe, bu zorlu mücadeleyi kazanması durumunda play-off turunda Slavia Prag veya Union Saint Gilloise takımlarından biriyle karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe - Lille rövanş maçı hangi gün ve saatte oynanacak? Karşılaşma hangi kanalda yayınlanacak?

Maç Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fenerbahçe - Lille rövanş mücadelesi, 13 Ağustos Salı günü saat 20.00'de Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanacak. Maçın yayınlanacağı kanal henüz netleşmedi. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı takip edebilmek için yayıncı kuruluşun açıklamasını bekliyor.

Play-Off Eşleşmesi ve Tarihleri

Fenerbahçe, Lille'i elemeyi başarırsa Şampiyonlar Ligi play-off turunda Slavia Prag veya Union Saint Gilloise ile karşılaşacak. Play-off turundaki ilk maç, 20 veya 21 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Rövanş karşılaşmaları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Fenerbahçe, bu turu da geçerse Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacak.

Muhabir: Haber Bülteni