Deliktaş Mahallesi'nde gerçekleşen hırsızlık olayının ardından Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, hızlı bir şekilde harekete geçti. Olayın yaşandığı apartmanın güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, şüphelinin kimliğini tespit etti. Yapılan incelemede, S.M.’ye ait evden 50 bin TL ve 22 gram altın çalan kişinin 36 yaşındaki Servettin A. olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonla saklandığı adreste yakalanan zanlı, gözaltına alındı.

Husiler’den Tel Aviv’e İHA saldırısı! Husiler’den Tel Aviv’e İHA saldırısı!

Kadın Kıyafetiyle Tanınmamak İçin Çaba Sarf Etti

Hırsızlık anları, apartmanın güvenlik kameralarına net bir şekilde yansıdı. Görüntülerde, Servettin A.’nın apartmanın girişindeki kamerayı fark etmeyerek birinci kattaki dairenin balkonuna duvardan tırmandığı görülüyor. Hırsızlık sonrası, kadın ev sahibine ait kıyafetleri giyerek daireden çıkan zanlı, merdivenleri kullanarak üst kata çıkıyor.

Eski Eşinin Evinde Kıyafet Değiştirdi

Servettin A., hırsızlık sonrasında tanınmamak için giydiği kadın kıyafetlerini, üst katta bulunan ve boşandığı eşine ait olan dairenin önünde tekrar değiştirerek apartmandan çıkış yaptı. Ancak bu çaba, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Çalınan iki otomobil ile 12 bin TL’lik para, yapılan araştırmalar sonucunda bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: İHA