Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında önemli bir karar aşamasına geldi. Trendyol Süper Lig’e galibiyetle başlamayı hedefleyen Fenerbahçe, Adana Demirspor ile karşılaşacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne gruplara kalmayı amaçlayan sarı-lacivertliler, 3. eleme turunun ilk maçında Lille ile mücadele etti. Maçın son dakikalarında yedikleri 90+1 golüyle 2-1 mağlup ayrılan Fenerbahçe, rövanş maçında umutlarını canlı tutuyor.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti

Transfer döneminde Ferdi Kadıoğlu’nun etrafındaki hareketlilik ise dikkat çekiyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton, Southampton ve Nottingham Forest, Ferdi Kadıoğlu için ciddi teklifler sundu. Brighton'ın, bonuslarla birlikte toplam 35 milyon Euro'yu bulan önerisi ise en dikkat çekeni oldu.

Fenerbahçe yönetimi, daha önce gelen 25 milyon Euro'luk teklifleri geri çevirmiş ve Ferdi için 35 milyon Euro’luk bir fiyat belirlemişti. Ancak bu cazip teklife rağmen, Ferdi’yi takımda tutmak için çeşitli stratejiler geliştiriliyor. 24 yaşındaki futbolcunun kariyerini İngiltere’de sürdürme hedefi doğrultusunda yönetimle yapacağı görüşme sonrasında nihai kararını vermesi bekleniyor.

Ferdi Kadıoğlu'nun menajerinin, oyuncuya Brighton'da iki yıl oynadıktan sonra daha büyük bir kulübe transfer olma vaadinde bulunduğu iddiaları da gündeme geldi. Bu gelişmeler ışığında, Fenerbahçe yönetiminin Ferdi’ye 5 yıllık yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı ve maaşında ciddi bir artış planladığı öğrenildi.

Muhabir: Haber Bülteni